AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘De Boer, Seedorf en Zenden nieuwe assistent-coaches van Oranje’

Guus Hiddink wordt vrijwel zeker na het WK in Brazilië voor de tweede keer in zijn carrière bondscoach van het Nederlands elftal. Wie zijn assistenten worden, is de volgende vraag. De Telegraaf vermoedt dat de keuzeheer een blik oud-internationals opentrekt.

Zo worden de namen van Clarence Seedorf, Boudewijn Zenden en Ronald de Boer genoemd als mogelijke assistenten van Hiddink. Hoewel de KNVB tevreden is met de huidige assisterende coaches, is de kans aanwezig dat Louis van Gaal een deel van zijn staf meeneemt naar een nieuwe werkgever.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.