AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Eljero Elia in de winter misschien naar Ajax’

Eljero Elia staat niet afwijzend tegenover een transfer naar Ajax. De Amsterdamse landskampioen benaderde de buitenspeler al in de zomer, maar toen kwam het niet van een transfer. De huidige speler van Werder Bremen vindt een langer verblijf in Duitsland overigens ook geen probleem.

“Ajax benaderde me al in de zomer”, zo geeft Elia tegenover Sport1 toe. “Maar Werder Bremer liet mij niet zomaar gaan. Een transfer in januari is altijd mogelijk, maar ik ben hier momenteel op mijn plek. Als Ajax mij echt wil hebben, zullen ze alles doen om me te overtuigen. Ik ben nog een contract voor twee jaar, maar zeg nooit nooit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.