AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil talenten Denswil, Veltman en Klaassen belonen met nieuw contract’

De talenten van Ajax is een beloning in het vooruitzicht gesteld. Enkele jonge voetballers van de Amsterdammers kunnen een verbeterd contract tegemoet zien. Hoewel Stefano Denswil, Davy Klaassen en Joël Veltman al voor langere tijd vastliggen, wil de regerend landskampioen nu al verlengen.

“We willen hun salaris aanpassen aan hun nieuwe situatie”, zegt directielid Marc Overmars tegenover Voetbal International. “De jonge spelers die het goed doen, moeten op financieel gebied op hetzelfde niveau komen te zitten. We willen sowieso dat de salarissen binnen de selectie een beetje bij elkaar in de buurt blijven. Anders krijg je scheve gezichten in de kleedkamer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.