AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

WEEKENDTIP: WIN 502,50,- met een GEHEEL VRIJE INZET op topwedstrijden!! (100% FREE BET!!)

winnersportsDit weekend worden er weer fantastische wedstrijden gespeeld op de Europese velden. Zo is het onder andere Feyenoord – PSV en Anderlecht – Cercle Brugge. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Winner Sports! Zij zijn onlangs een nieuwe actie gestart waarbij je voor maar liefst 25 euro gratis kan wedden! Totaal risicovrij! Het enige wat je moet doen is hier een accountje aan te maken, en een storting op te doen van 25 euro! Als je dit dan inzet op bijvoorbeeld de wedstrijden van dit weekeinde, dan geven ze je bij een foute voorspelling gewoon je geld weer terug! Uiteraard is het ook mogelijk om een kleinere storting te doen, deze wordt dan ook altijd verdubbeld, en ook krijg je deze terug bij een foute voorspelling!

Hieronder ziet u de noteringen van bookmaker Winner Sports:

  • Feyenoord wint: 2,15
  • Gelijkspelletje: 3,35
  • PSV wint: 3,20

Hieronder ziet u de noteringen van bookmaker Winner Sports:

  • Anderlecht wint: 1,22
  • Gelijkspelletje: 6,00
  • Cercle Brugge wint: 10,00

Mocht je dus willen inzetten op twee gelijkspelletjes na 90 minuten voetbal? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug. Als je hier je VRIJE INZET voor gebruikt, dan zou je zomaar 25 x 3,35 x 6,00= 502,50 euro kunnen winnen! En dit met een volkomen risicoloze weddenschap!

Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.