AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ricardo van Rhijn afgetest door scout Arsenal’

Ricardo van Rhijn lijkt een transfer van Ajax naar Arsenal voorlopig te kunnen vergeten. De Oranje-international zou volgens Metro afgelopen dinsdag tijdens de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona (2-1 winst) zijn bekeken door een scout van de Engelse topclub en die zag Van Rhijn een grove blunder maken.

Door een foutieve terugspeelbal van de vleugelverdediger was Joël Veltman genoodzaakt aan de noodrem te trekken bij Neymar. Het kwam de verdediger van Ajax op een rode kaart te staan en leverde Barcelona een strafschop op. Volgens het Engelse medium zou dit voldoende voer zijn voor de scout om een negatief rapport af te leveren bij trainer Arsène Wenger.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.