AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Rafael van der Vaart boos op ‘stomme’ Colombiaan’

Rafael van der Vaart heeft geen goed woord over voor de Colombiaanse middenvelder Abel Aguilar, afgelopen dinsdag tegenstander van het Nederlands elftal. Van der Vaart werd door een grove tackle uit de wedstrijd geschopt en staat met een gescheurde enkelband enkele weken aan de kant.

“Het is heel irritant, zo’n stomme overtreding. En ook nog eens van achteren. Ik had geen kans”, foetert Van der Vaart in Bild. “Ik ben geen toneelspeler. Als ik zo reageer, dan is er echt wat gebeurd. De diagnose heeft me niet verrast. Op mijn leeftijd ken je je lichaam goed. Ik wist meteen dat er iets kapot zou zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.