AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Frank de Boer: ‘Ik zie WK-kansen voor Stefano Denswil’

Ajax-trainer Frank de Boer meent dat Stefano Denswil ook een goede kans maakt op de WK-selectie. De jonge verdediger speelt de laatste weken bij de Amsterdammers in de basis, maar werd nog niet geselecteerd voor Oranje.

Denswil moet zich, om kans te maken op het WK, wel laten zien op het hoogste niveau. Een plek in de WK-selectie voor de linkspoot is wel degelijk een optie, denkt De Boer. “Dat hangt af van hoe we het met Ajax in Europa doen en hoe Stefano zich in de duels met topspelers houdt”, aldus De Boer tegen De Telegraaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.