AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Wesley Sneijder in de zomer naar AC Milan’

Wesley Sneijder keert na het huidige seizoen mogelijk terug in de Serie A. De middenvelder van Galatasaray staat op het verlanglijstje van AC Milan. De Italiaanse grootmacht is op zoek naar meer creativiteit op het middenveld en hoopt dat Sneijder te porren is voor een terugkeer naar de modestad.

Sneijder speelde van 2009 tot begin 2013 al in Milaan, toen voor Internazionale. Dat de Nederlander voor de grote rivaal speelde, maakt bij Milan niet veel uit. In het verleden speelden clubiconen als Clarence Seedorf en Andrea Pirlo ook voor de blauwzwarten alvorens ze naar Milan trokken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.