AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Alderweireld: ‘Bij Ajax stond ik stil in mijn ontwikkeling’

Waar Toby Alderweireld bij Ajax een vaste basisklant was, moet de Belgische verdediger het nu doen met invalbeurten bij zijn huidige werkgever Atlético Madrid. Desalniettemin is de linksbenige verdediger content met de overstap die hij afgelopen zomer maakte.

“Ik heb de stap gemaakt om sportieve vooruitgang te boeken en dat is zeker het geval”, begint Alderweireld tegenover het Belang van Limburg. “Ik voel me beter en sterker en zet stappen vooruit in mijn ontwikkeling door mijn transfer naar Atlético. Als ik bij Ajax was gebleven, dan was ik stil blijven staan”, weet de international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.