AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Doelstelling Ajax: ‘Beste jonge elftal van Europa neerzetten’

De raad van commissarissen en directie van Ajax hebben vrijdag uitgebreid gesproken over de toekomst van de club. Onder meer de ambitieuze doelstellingen en de huidige financiële situatie kwamen tijdens de aandeelhoudersvergadering aan bod.

Algemeen directeur Michael Kinsbergen liet tegenover de aanwezigen optekenen dat kampioen worden en Europese overwintering de ‘hoofddoelstelling’ is. “Maar onze ambities reiken verder”, citeert Voetbal International. “We willen een generatie klaarstomen die de hele wereld aan kan. Het beste jonge eerste elftal van Europa, dat is waar we naar streven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.