AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Celtic-supporters protesteren bij Nederlandse ambassades in Schotland’

De Nederlandse behandeling van supporters van Celtic houdt de gemoederen nog altijd bezig. Boze fans protesteerden vrijdag bij twee Nederlandse ambassades in Londen en Dublin.

Tientallen betogers meldden zich vrijdag bij de ambassade in Dublin, zo meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag aan het Algemeen Dagblad. In Londen waren er enkele aanhangers op de been. In beide steden verliepen de protesten rustig.

De supporters demonstreerden tegen het optreden van de Amsterdamse politie rond de Champions League-wedstrijd vorige week tegen Ajax. Bij ongeregeldheden in het centrum pakten agenten toen zeker 28 Schotse supporters op.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.