AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Martin Jol wees aanbod van Manchester United af’

Martin Jol is langzaam maar zeker de weg omhoog aan het inslaan bij Fulham. De hoofdtrainer van de Londense club heeft in het verleden een aanbieding ontvangen van Manchester United, maar hoefde niet lang na te denken om het voorstel te weigeren.

Sir Alex Ferguson liet in zijn autobiografie, die donderdag uitkwam, onder meer doorschemeren dat hij in het seizoen 2003/2004 Jol als assisten-trainer naar Old Trafford wilde halen. Jol was destijds hoofdtrainer van RKC Waalwijk en had geen trek om als rechterhand van de Schot aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.