AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Atletico Madrid ziet in Frank de Boer opvolger van Diego Simeone’

Atlético Madrid zou interesse hebben in Frank de Boer. De Madrilenen vrezen er namelijk voor op korte termijn afscheid te moeten nemen van Diego Simeone. De Argentijnse coach presteert voortreffelijk bij Atlético en dat is in de rest van Europa kennelijk ook opgevallen.

Hoewel Simeone een geschiedenis als speler bij Atlético heeft, zou de voormalig Argentijnse international, graag eens bij een Europese topclub aan het roer staan. Zo wordt Simeone in verband gebracht met Internazionale, een club waar hij ook als speler onder contract stond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.