AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Virgil van Dijk en zaakwaarnemer namen overgang naar Ajax serieus’

Virgil van Dijk maakte deze zomer de overstap van FC Groningen naar Celtic. Meerdere keren gaf Ajax-trainer Frank de Boer aan interesse te hebben in de mandekker, maar een concreet voorstel belandde nooit op de deurmat van zaakwaarnemer Maarten Chin, zo vertelde hij Ajax Showtime. Wel nam de spelersmakelaar de Amsterdammers altijd serieus. “Net als Celtic was Ajax een mooie club geweest in zijn ontwikkeling.”

Bij Celtic ontpopte Van Dijk zich de afgelopen weken tot sterkhouder. Ajax koos uiteindelijk voor Mike van der Hoorn, maar de van FC Utrecht overgekomen verdediger heeft tot nu toe nog niet kunnen overtuigen. “Nu heeft Virgil het heel erg naar zijn zin in Glasgow. Ik verwacht dat de wedstrijden tegen Ajax twee boeiende duels zullen worden, met veel strijd tussen twee ploegen die na de winterstop kost wat kost Europees willen blijven spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.