AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat het verschrikkelijk zwaar krijgen tegen Celtic’

Bobby Petta vindt dat Ajax de afgelopen jaar is afgezwakt in de Europese reputatie. De oud-speler van Celtic verwacht een hels karwei voor de Amsterdammers in de Champions League. Ajax treft Celtic vanavond in de groepsfase van het prestigieuze toernooi. De ploeg van trainer Frank de Boer kan Petta dit seizoen nog niet bekoren.

“Ajax gaat het hier heel zwaar krijgen”, zegt de Nederlander tegen De Telegraaf. “Het speelde altijd het mooiere voetbal, had lang de beste jeugdopleiding, maar nu heeft de club niet meer de macht om spelers lang vast te houden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.