AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Urby Emanuelson hoopt op terugkeer naar Ajax’

Urby Emanuelson keert dinsdag terug bij de club waar het voor hem allemaal begon: Ajax. De linkspoot speelt met AC Milan tegen de club waar hij de jeugdopleiding doorliep en de eerste jaren van zijn carrière actief was in de hoofdmacht. Ooit hoopt hij terug te keren bij Ajax. “Maar dan moet de tijd er wel rijp voor zijn.”

Het contract van Emanuelson bij AC Milan loopt aan het einde van dit seizoen af, terugkeren naar Amsterdam is een optie. “Zeg nooit nooit, je weet het niet”, zegt hij in gesprek met De Telegraaf. “Ik ben nu 27, ik voel me goed. Ik ben nu in een fase dat ik wedstrijden moet spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.