AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat in de winterstop voor Kevin de Bruyne’

Ajax zou volgens Sports Direct News Kevin De Bruyne van Chelsea willen huren. De Amsterdammers zouden de jonge Belg in de winterstop tijdelijk willen overnemen. De Bruyne komt bij de Engelsen nauwelijks aan spelen toe. Hij zou van José Mourinho zelfs met het beloftenelftal mee moeten trainen, aldus het Engelse medium.

“Bij Chelsea heeft Kevin veel meer concurrentie dan bij Werder Bremen. Hij moet dat beseffen. Je moet elke wedstrijd en elke minuut vechten voor je plaats. De volgende keer dat hij speelt, en dat zal zeker gebeuren, moet hij daaraan denken”, liet Mourinho onlangs nog optekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.