AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

De Boer verbaast over vertrek Mido

Frank de Boer vindt het vreemd dat Ahmed ‘Mido’ Hossam Ajax nu alweer gaat verlaten. De aanvaller liet dit enkele dagen geleden schriftelijk weten. “Zijn vertrek verbaast me. Ik heb mijn vertrouwen in hem uitgesproken. Mits fit is hij een Ajax-nummer 9 die wij in gedachten hebben.”

Het akkefietje met Mounir El Hamdaoui is uit de wereld geholpen. “Alle plooien zijn glad gestreken”, zegt De Boer, die een basisplaats niet garandeert. “Maar de kans dat dit soort jongens aan spelen toekomt, is groot, omdat ze veel kwaliteit hebben. Je kunt het niet met 11 man, maar hebt 22 of 23 spelers nodig. En Mounir maakt daar onderdeel van uit.”

Ook ging de oefenmeester nog even in op een eventueel vertrek van Luis Suárez. Volgens De Boer is de kans klein dat het deze winterstop nog gaat gebeuren, maar hij durft het niet uit te sluiten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.