AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘RSC Anderlecht wil Mido aantrekken’

Er lijkt een oplossing in zicht. De Belgische media melden dat RSC Anderlecht graag Mido wil aantrekken.

Via zijn advocaat vernam Ajax – dat geen direct contact met Mido had – dat hij nog in Egypte verblijft. Hij ziet geen toekomst meer in Amsterdam na het vertrok van Martin Jol en wil daarom weg, lazen wij in ElfVoetbal.

Er lijkt een oplossing in zicht. De Belgische media melden dat RSC Anderlecht graag Mido wil aantrekken. De spits zou een mogelijke back-up zijn in het geval Romelu Lukaku toch vertrekt uit Brussel. Mido is geen onbekende voor de Belgische competitie. Voordat hij zijn eerste avontuur bij Ajax meemaakte, speelde hij voor KAA Gent.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.