AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Miljoenentransfers op komst voor Ajax’

Chelsea
Vandaag meldt een Engelse krant dat Chelsea nu serieus gaat bieden op de verdediger van Ajax. Het team dat in handen is van de steenrijke Rus Abramovich wil de selectie versterken. De Engelsen zouden liefst 17 miljoen euro over hebben voor Van der Wiel.

Suarez
Ook de veelbesproken Suarez, de geschorste aanvoerder van de Amsterdammers, wordt als een voorname transfer-kandidaat genoemd. The Independent meldt dat Tottenham Hotspur bereid is 20 miljoen euro te gireren als het de speler mag inlijven. Als de deal doorgaat, wordt Suarez teamgenoot van oud-Ajacied Rafael van der Vaart.

Cvitanich
Dan zijn er nog een paar spelers die mogelijk de deur in Amsterdam achter zich dichttrekken. El Hamdaoui, pas een half seizoen bij Ajax, was tot voor kort zeer ontevreden over de nieuwe trainer. De geruchten gaan nog steeds dat de aanvaller naar een andere club wil. El Hamdaoui werd vorig jaar voor 5 miljoen euro gehaald. Het lijkt aannemelijk dat Ajax er dan minimaal een zelfde prijskaartje aan zal hangen. Cvitanich, die dit seizoen werd verhuurd, keert terug naar Ajax. Onduidelijk is of hij blijft. Het lijkt plausibel dat de club inzet op een minimum van 7 miljoen euro, de aankoopprijs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.