AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Oud-Ajacied ziet Feyenoord als zesde eindigen

Dick Schoenaker, voormalig voetballer van Ajax, heeft een positieve uitspraak gedaan over Feyenoord. De oud-international van het Nederlands elftal zei tegenover OnsOranje dat hij denkt dat de club uit Rotterdam in het linkerrijtje van de Eredivisie eindigt.

“Feyenoord wordt zesde. Ik heb er veel vertrouwen in. Ja hoor, ook als Ajacied gun ik de club het beste. De oud-spelers en clubmensen van Ajax gaan heel goed om met de Feyenoorders. Er komt nog een hele tweede seizoenshelft aan en Feyenoord weet zich gesteund door een fantastisch legioen. Vooral thuis halen ze de punten wel, dat zag je bijvoorbeeld tegen ADO Den Haag”, vertelde de voormalig middenvelder.

Schoenaker denkt wel dat zijn jeugdliefde kampioen van Nederland wordt. “Ajax wordt kampioen. Het komt wel goed met onze club. Zes punten achterstand is te overzien. PSV heeft zijn beste speler verkocht, dus het is afwachten hoe ze het gaan doen zonder Afellay”, besloot de dertienvoudig international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.