AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Mido wijst Espanyol en Deportivo af

Ahmed Hossam Mido heeft over belangstelling niet te klagen. De Egyptische aanvaller kan in de winterstop van januari vertrekken naar Deportivo La Çoruna en Espanyol, maar wil graag bij Ajax blijven. Mido wil eerst met Ajax praten voordat hij een besluit neemt over zijn toekomst.

De aanvaller, die door Martin Jol naar Ajax werd gehaald, moet vrezen voor zijn plek in de Amsterdamse equipe nu Frank de Boer aan het roer staat. “Ik wil Ajax in januari niet verlaten,” zei Mido tegenover het Egyptische ModernKora. “Ik wil tot de zomer blijven en een prijs pakken om de fans terug te betalen voor hun steun.”

Vlak na de jaarwisseling heeft Mido een gesprek met het bestuur. “Ik heb op 4 januari een gesprek met de clubleiding over mijn toekomst.” Hij had in ieder geval andere opties. “Ik sprak met Espanyol en Deportivo La Coruña over een mogelijke transfer in januari. Maar de aanbiedingen waren financieel te laag.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.