AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Daley Blind kon naar Arsenal

Steeds vaker plukken Engelse topclubs talenten uit Nederland. Op jonge leeftijd worden de spelers verleid met lucratieve contracten. Daley Blind, enkele jaren geleden in de belangstelling van Arsenal, kon de verleiding echter weerstaan.

De 20-jarige Amsterdammer werd destijds een worst voorgehouden door The Gunners. In eerste instantie was Blind geïnteresseerd, maar uiteindelijk hapte hij niet toe. “Daley wilde toch even gaan kijken”, vertelt zijn vader Danny Blind tegenover Telesport. “Hij was niet van plan om bij Ajax te vertrekken. Maar toen hij daar was werd hij toch aan het twijfelen gebracht. Arsenal liet Thierry Henry nog even langskomen. Heel slim, dat maakt indruk op een jonge speler. Het zag er verder ook allemaal geweldig uit. Uiteindelijk koos hij er voor om zijn opleiding bij Ajax af te maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.