AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Almere City wil een elftal met minimaal vijf Ajacieden

Almere City FC kijkt na een dreigend faillissement vol grote plannen naar de toekomst. De eerstedivisionist gaat de samenwerking met Ajax nog intensiever maken en de plannen komen nu echt van de grond. Het nieuwe bestuur van de club heeft dan ook grootse plannen.

“We gaan samen met Ajax grote stappen maken,” zegt algemeen directeur Raymond Groenteman in gesprek met Voetbal International. “Het doel is om een eerste elftal te krijgen met daarin minstens vijf spelers van Ajax, aangevuld met enkele ervaren krachten. Dat hebben Almere City FC en Ajax allebei voor ogen. De banden zijn aangehaald. We kunnen Almere City FC een toekomst bieden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.