AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

De Boer wil geen voorhoede met Suarez en El Hamdaoui

Tot februari is er nog niets aan de hand, maar daarna moet Frank de Boer (ervan uitgaande dat hij ook na de winterstop bij Ajax blijft) een moeilijke beslissing nemen. De coach is volgens AD/Sportwereld geen voorstander van een voorhoede met Luis Suárez en Mounir El Hamdaoui, daar hij de twee topschutters teveel op elkaar vindt lijken.

Volgens het dagblad heeft El Hamdaoui te horen gekregen dat hij zich moet richten op de positie van linkeraanvaller en dat hij daar moet concurreren met Suárez. De Uruguayaan is voorlopig echter geschorst, waardoor de Marokkaan voorlopig de kans krijgt om zich te laten zien. Grote vraag is echter wat er gebeurt wanneer aanvoerder Suárez weer beschikbaar is voor de Amsterdammers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.