AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Arrogante Pantelic wil veel meer van Schalke 04

Marko Pantelic en Schalke 04 komen er samen niet uit. De Servier wil een meerjarig contract maar Schalke heeft wat anders in gedachten.

Marco Pantelic heeft een bod gekregen van Felix Magath om één seizoen in Gelsenkirchen te komen voetballen met een optie voor nog een jaar, echter wil Pantelic anders: 3 jaar contract met een optie op 4 jaar! Iets waar Magath niet op zit te wachten.

Pantelic: “Ik wil zekerheid voor mijn familie en niet ieder jaar op zoek moeten naar ander werk. Ik kan veel meer, één of twee jaar zijn voor mij niet interessant”. Magath heeft wijs zijn mond gehouden en niets gezegd op het gedrag van Pantelic.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.