AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

El Kabir keert alleen terug voor Ajax

Mustafa El Kabir verdient momenteel zijn geld in Zweden bij Mjallby. En hij heeft het naar zijn zin.

El Kabir speelde al twaalf duels voor zijn nieuwe werkgever en scoorde daarin vijf keer. “Het is een heel kleine club, het Excelsior van Zweden”, zegt de spits in Voetbal International.

Mjällby promoveerde eind vorig seizoen naar de hoogste Zweedse afdeling, de Allsvenskan. El Kabir heeft zich bij de kleine club opgewerkt tot clubtopscorer. “Het gaat verschrikkelijk goed”, zegt de aanvaller. “Voor het eerst sinds 24 jaar speelt deze club op het hoogste niveau en vierde heeft Mjällby nog nooit gestaan. Zoals het nu gaat kan ik alleen maar tevreden zijn.”

El Kabir zit voorlopig nog wel goed in Zweden, maar is wel van plan weer hogerop te geraken. “Mijn doel is om na Mjällby naar een betere club te gaan. Er is interesse, maar naar Nederland zie ik mezelf niet terugkeren. Alleen terugkeren bij Ajax zou een optie zijn voor mij, maar daar ga ik niet vanuit voorlopig”, aldus El Kabir.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.