AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ook Oleguer kan naar Qatar

In navolging van Gabri kan ook Oleguer zijn carriere voortzetten bij Umm-Salal. Dit weet een Catalaanse krant te melden.

Ten Cate kent Oleguer nog van zijn tijd samen in Amsterdam en bij Barcelona. Onder Henk ten Cate speelde Oleguer nog geregeld in het eerste elftal van Ajax. Sinds de komst van Martin Jol is dat heel anders en speelde Oleguer bijna geen wedstrijd meer.

Of Ajax mee gaat werken is onduidelijk. Martin Jol wil in principe zo min mogelijk spelers later gaan. Eerder zij Jol over de komende transferperiode: “Het team zal voor 98 procent hetzelfde zijn als dit seizoen. Het is niet zo dat we zoals in voorgaande jaren vier, vijf nieuwe spelers erbij kunnen halen Het mooiste zou zijn als we ze allemaal bij elkaar kunnen houden met een spits erbij”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.