AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Rommedahl en Ajax komen er nog niet uit

De gesprekken tussen Ajax en Dennis Rommedahl verlopen nog uitermate stroef.

‘We hebben gesproken, maar we zijn er nog niet uit’, zei Rommedahl tegen BT. ‘Natuurlijk wil ik het liefst zoveel mogelijk verdienen en dan voor vier jaar. Zonder gekheid, ik heb een contract voor twee jaar gevraagd.’

Ajax wil slechts een verbintenis voor één seizoen geven. ‘De club heeft een nieuw beleid dat spelers van een bepaalde leeftijd alleen een contract voor een jaar krijgen. Met mijn 31 jaar zit ik in die categorie. Ik begrijp dat het soms een goede zaak is geld te besparen. Nu maar zien hoe het afloopt.’

Over een vertrek: ’Ik denk dat we iets anders vinden als we gaan kijken naar andere opties. Ik koos ervoor eerst met Ajax te praten.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.