AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ziet aanvaller voor Brighton kiezen’

Amario Cozier-Duberry kiest deze zomer voor een nieuw avontuur bij Brighton. De vleugelaanvaller had een aflopend contract bij Arsenal en stond ook in de belangstelling van Ajax.

Dit weet de transferbaas Fabrizio Romano te melden. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding bij Arsenal en was afgelopen seizoen een van de uitblinkers bij de Onder 21, die uitkomt in de Premier League 2. In 24 duels kwam de jeugdinternational tot 13 goals en 5 assists. Bij Brighton zal Cozier-Duberry volgend seizoen aansluiten bij het eerste team, meldt Romano.

De Britse krant Daily Standard meldde in januari dat de vleugelspeler de interesse had gewekt van Ajax, Anderlecht, Borussia Dortmund en Newcastle United. Van Ajax is bekend dat de club de versterking van de rechtsbuitenpositie als een van de absolute topprioriteiten ziet deze zomer. De club zag Francisco Conceição terugkeren naar FC Porto, terwijl Steven Berghuis zich meer wil focussen op een positie op het middenveld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.