AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax werkt al maanden aan terugkeer van ster’

Ajax zou al maanden achter de schermen bezig zijn met de terugkeer van Dusan Tadic. Hier maakt de Turkse journalist en televisiepersoonlijkheid Yagız Sabuncuoglu melding van.

De Amsterdammers zouden hem ‘vriendelijk verzocht hebben om terug te komen’. Of hij dat ook daadwerkelijk van plan is wordt in het midden gelaten: dat hangt vermoedelijk af van de plannen van José Mourinho, de nieuwe trainer van zijn werkgever Fenerbahçe.

In november 2023 liet Tadic zich uit over de staat van zijn oude cluppie, dat op dat moment vijftiende stond: “Het zou voor alle Ajacieden ook een waarschuwing moeten zijn dat je alleen als collectief successen kunt boeken. Iedereen die van Ajax houdt en de club in zijn hart draagt, voelt teleurstelling en pijn. Maar soms gebeuren dingen in het leven met een reden: om sommige dingen te leren waarderen en respecteren.”

“In Turkije is iedereen in shock door de prestaties van Ajax, zoals de hele wereld verbijsterd is”, vervolgde de routinier. “Maar ik weet zeker dat Ajax zich met mensen die weten wat Ajax is, zoals Louis van Gaal, Michael van Praag, Danny Blind en John van ’t Schip, zal herstellen. Ze weten wat nodig is om successen te boeken en zullen de boel repareren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.