AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Voormalig Ajax-flitser verrast met nieuwe club

Amin Younes heeft een nieuwe club te pakken. De Duitse vleugelaanvaller heeft namelijk een contract getekend bij Schalke 04.

“Amin is een aanvallende artiest met uitstekende technische spelvaardigheden. Hij heeft de afgelopen weken laten zien dat hij de absolute wil heeft om fysiek weer op topniveau te komen, klinkt het vanuit de Duitse club. “Zijn ambitie, zijn aanpassingsvermogen en zijn prestaties hebben indruk op ons gemaakt, dus we willen hem deze kans geven.”

In Duitsland hoopt de 30-jarige Younes zijn carrière nieuw leven in te blazen. De Duitser zat sinds juli 2023 zonder club na zijn vertrek bij Al-Ettifaq in Saudi-Arabië. Younes bedankt zijn nieuwe club voor het vertrouwen in zijn kunnen. “Nu is het aan mij om prestaties te leveren en het vertrouwen te rechtvaardigen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.