AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil uitpakken met komst van Turkse flitser’

Ajax heeft haar vizier gericht op een Turkse vleugelaanvaller. Het gaat om Oğuz Aydın die onder contract staat bij Alanyaspor.

‘Ajax is officieel begonnen aan de gesprekken met de entourage van Oğuz Aydın’, schrijft de Turkse journalist Yağız Sabuncuoğlu van het medium SportsDigitale op X. De aanvaller heeft een waarde van 2.3 miljoen op transfermarkt.com en speelt momenteel voor Anlanyaspor in de Turkse Süper Lig.

Al eerder kwam naar buiten dat de Amsterdammers haastig op zoek zijn naar een nieuwe buitenspeler. In Aydın treft Ajax een buitenspeler die op beide flanken uit de voeten kan en ook in de spits kan spelen. De geboren Nederlander heeft de Turkse nationaliteit en is rechtsbenig. Ook speelde hij al eerder onder nieuwe hoofdcoach Francesco Farioli.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.