AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘José Mourinho aast op mandekker van Ajax’

Mocht José Mourinho de nieuwe hoofdtrainer worden van Besiktas dan wil hij Ajax-mandekker Ahmetcan Kaplan erg graag overnemen van de Amsterdammers.

Hij is naar verluidt namelijk de topkandidaat voor deze vacature. De Portugees zou zelfs al een wensenlijstje hebben ingediend bij de Süper Lig-gigant. Kaplan zou daarbij zijn genoemd, waarbij diens plek in de Turkse voorselectie voor het EK valt als één van de redenen.

Het is niet bekend of Ajax en Kaplan geïnteresseerd zijn in een deal met Besiktas. Laatstgenoemde brak pas afgelopen seizoen door in Amsterdam. Door blessureleed moest hij meer dan een heel seizoen missen, maar de afgelopen maanden liet hij zich gelden in Amsterdam.

Kaplan ligt bij Ajax nog vast tot de zomer van 2027. Mocht de Amsterdamse club meewerken aan een transfer, dan zal daar een riante transfersom tegenover moeten staan. De centrale verdediger werd immers voor zo’n 9,5 miljoen euro ingelijfd in 2022.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.