AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Grootverdiener Ajax vertrekt: ‘Ik wil spelen’

De kans is groot dat Ajax deze zomer afscheid zal nemen van doelman Gerónimo Rulli. De Argentijnse sluitpost houdt van Amsterdam, maar wil weer chronisch aan voetballen toekomen.

“Ik verlaat Ajax het liefst met prijzen, maar ik wil ook keepen”, geeft Rulli eerlijk te kennen in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Als er aanbiedingen uit topcompetities komen, ga ik daarover nadenken. Het is allemaal nog ver. Ik wil eerst nog een keer genieten van de Johan Cruijff ArenA en Europees voetbal afdwingen.”

Rulli wil niets liever dan de vijfde plaats bemachtigen. “Ik heb ook geen zin in play-offs. Al geven we natuurlijk alles als het zover komt. Ik wil in juni naar de Copa América. Daarna is er genoeg tijd om te praten en te kijken hoe Ajax en ik onze pijn kunnen beëindigen.”

“Dit was de grootste en mooiste stap uit mijn carrière”, vervolgt Rulli. “Spijt heb ik niet, maar zoveel pijn had ik nooit voorzien. Ik kwam voor prijzen. Vorig jaar pakten we die niet. We verloren twee finales. Dat deed pijn, maar die viel achteraf mee in vergelijking met dit seizoen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.