AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet direct voor hem in actie komen’

Ajax zou direct werk moeten maken van de komst van NEC-speler Philippe Sandler. Dit is de mening van clubwatcher Mike Verweij.

“Hij speelde wel elke bal vooruit in de bekerfinale. Ik heb het hier al eerder geroepen, maar ik snap niet dat Ajax nog niet in actie komt en die jongen onmiddellijk binnen haalt”, begint Verweij aan zijn lofzang over Sandler. “Hij had op zijn CV staan dat hij altijd geblesseerd was, maar volgens mij is hij nu al een heel seizoen fit.” Sandler kreeg na de bekerfinale veel lof over zijn optreden.

Verweij stipt daarbij ook het prijskaartje van Sandler aan. De journalist denkt dat de stopper van NEC voor relatief weinig geld op te halen is. “Ajax zal toch wat moeten, want die kunnen niet nog een keer 120 miljoen euro uitgeven, dus ze zullen inventief moeten zijn. Deze jongen is gratis naar NEC gekomen, dus voor drie tot vijf miljoen kun je hem ophalen. Verkoop je dan Josip Sutalo, dan heb je hier een veel betere verdediger aan. Als ik Ajax was, zou ik direct Sandler halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.