AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bij verlies wordt de ArenA afgebroken’

Ajax ging afgelopen weekend op een ongekende manier onderuit op bezoek bij Feyenoord. Dit weekend spelen de Amsterdammers in eigen huis tegen FC Twente. Wat als ze nu weer onderuit gaan?

In het programma VoetbalTijd richt Ajacied René Wagelaar zich eerst op De Klassieker: “Het is zo’n los zand. Die Hato loopt er bij alsof hij al twintig jaar Champions League voetbalt. Kaplan is alleen maar een sloper en begint te truken achterin. Taylor is zwaar over het paard getild en Bergwijn heeft het hele seizoen nog niet gelopen.” En trainer John van ‘t Schip? “Als daar een trainer voor de groep staat die ze kan prikkelen om wel te willen winnen. Dan ben je al een heel eind. Maar daar moet je John van ‘t Schip niet voor halen.”

‘Twentenaar’ Jeroen Heubach haakt daarop in: “Dit gaat wel een paar jaar duren. Ik zei net voor de uitzending tegen René: Ajax is net het FC Twente van een aantal jaren geleden. Toen ze degradeerden naar de Keuken Kampioen Divisie. Ik denk dat Ajax nu in deze situatie zit en dat ze er niet zo snel meer uitkomen. Moet je kijken wat daar nog loopt. En dan krijg je weer dat wat er met Alex Kroes is gebeurd. Het stapelt zich steeds verder op.”

Hij gaat zelf overigens niet naar de Johan Cruijff ArenA: “Waarom moet ik daar naar toe? Ik weet toch dat FC Twente wint. 1-3.” Wagelaar maakt zich echter grote zorgen: “Ze kunnen niet weer verliezen, dan breken ze de hele ArenA af…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.