AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Die topcoach is in de zomer zeker haalbaar voor Ajax’

De heren Mike Verweij en Valentijn Driessen denken dat de terugkeer van Erik ten Hag bij Ajax de ideale oplossing is. Ze denken ook dat hij zeker haalbaar is voor de Amsterdammers.

De trainer van Manchester United dreigt deze zomer op zoek te moeten naar een nieuwe club. “Ik denk dat het met of zonder FA Cup over is voor Ten Hag”, opent de immer uitgesproken Driessen in de voetbalpodcast Kick-Off. Collega Verweij haakt in: “Als hij de deur gewezen wordt, gaat de deur naar Ajax misschien wel open. Als Marijn Beuker en Kelvin de Lang de lijn van Alex Kroes blijven volgen…”

Verweij vervolgt: “Kroes is natuurlijk de oprichter van SEG. Daar heeft hij alle banden mee verbroken om bij Ajax aan de slag te gaan, maar hij kent Ten Hag natuurlijk wel uit zijn SEG-tijd. En ik denk dat hij vol voor Erik ten Hag was gegaan en ook een goede kans zou hebben gehad om hem binnen te halen. Dus ik hoop voor Marijn Beuker en Kelvin de Lang dat het ze ook lukt.”

“En ook Danny Blind heeft warme banden met SEG”, aldus de Ajax-watcher van de krant. “Daley wordt begeleid door SEG, dus die kent Erik ten Hag ook. Dus ik denk dat als Danny zich daarmee gaat bemoeien, het lijntje naar Erik ten Hag ook heel kort is.”

Verweij ziet het ook zitten. “Er valt natuurlijk een wereld voor hem te winnen. Hij heeft daar fantastisch gepresteerd. Slechter dan dit seizoen kan het natuurlijk nooit. Iedereen heeft nu ook geduld, dat was in zijn beginperiode wel anders.” Driessen: “Nu heeft hij veel meer krediet. Iedereen heeft er begrip voor als hij komend jaar geen kampioen wordt. Maar misschien het jaar daarna… Dus laat Ten Hag lekker gaan bouwen in Amsterdam.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.