AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Arsenal reserveert vermogen voor Ajax-speler’

Met zijn goede spel bij Ajax zou Brian Brobbey zich in de belangstelling hebben gespeeld van Arsenal. Hier maakt de Turkse journalist Ekrem Konur melding van.

De Londense club ziet de 22-jarige aanvaller als een interessante speler voor de toekomst. Er is wel enige haast geboden, aangezien er ook interesse is van andere Premier League-clubs (in ieder geval Manchester United) en Bundesliga-clubs.

In eerder stadium werd Arsenal ook al gelinkt aan Brobbey. The Gunners besloten in de winterse transferperiode niet door te pakken, maar voor volgend seizoen is hij naar verluidt wel een serieuze optie. Een zomers afscheid lijkt steeds realistischer te worden, zeker gezien de sportieve malaise van Ajax.

Brobbey heeft op Transfermarkt een marktwaarde van vijftien miljoen euro. Het is echter uitgesloten dat Ajax ‘ja’ zegt tegen een aanbieding van die orde. Niet alleen is hij van grote waarde en loopt zijn contract door tot 2027, maar ook betaalden de Amsterdammers in de zomer van 2022 een hogere transfersom voor de aanvaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.