AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax kan zaken doen met club uit de Serie A’

Het Italiaanse Torino heeft belangstelling voor Owen Wijndal. Hij wordt momenteel door de Amsterdammers verhuurd aan Royal Antwerp.

Davide Vagnati heeft namens Torino een bezoek gebracht aan Nederland en België om interessante spelers in kaart te brengen. Volgens Tuttosport zat hij zondag op de tribune bij de wedstrijd tussen Antwerp en Charleroi. Mede dankzij een fraaie treffer van de Ajax-huurling wonnen de manschappen van Mark van Bommel met 4-1.

Wijndal is naar verluidt al maanden in beeld bij Torino. Een transfer in januari is niet mogelijk, aangezien hij dit seizoen al minuten maakte voor Ajax én Antwerp. De Serie A-club zou de aandacht daarom hebben verplaatst naar de zomerse transferperiode.

In de zomer van 2022 betaalde Ajax nog tien miljoen euro aan AZ om Wijndal binnen te halen. Torino denkt hem na dit seizoen voor ‘slechts’ vijf tot zes miljoen euro naar Italië te kunnen halen. De clubleiding rekent hierbij op de goede verstandhouding met Ajax, waar eerder ook Perr Schuurs werd opgehaald.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.