AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax doet navraag naar volgende Eredivisie-speler’

Mocht Geronimo Rulli deze winter vertrekken bij Ajax dan overwegen de Amsterdammers om Etienne Vaessen binnen te halen als zijn vervanger. Hier maakt FCUpdate-journalist Mounir Boualin melding van.

Afgelopen winter tikte de Amsterdammers nog acht miljoen euro af voor de Argentijnse sluitpost. Hoewel de doelman niet kon voorkomen dat Ajax al vroegtijdig afhaakte in de titelstrijd, zich niet wist te verzekeren van de tweede plaats én in de bekerfinale z’n meerdere moest erkennen in PSV, kon hij persoonlijk terugkijken op een prima eerste halfjaar in Amsterdam.

Rulli hield zijn ploeg meerdere keren op de been en speelde zich daarmee ook in de kijker van Bayern München. De Duitse recordkampioen had de Argentijn graag als tweede doelman aan de selectie willen toevoegen, maar een blessure gooide roet in het eten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.