AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Boze John van ’t Schip in de Ajax-kleedkamer’

Ajax beleefde gisteren een zorgeloze avond door in eigen huis met 5-0 te winnen van Vitesse, Toch was trainer John van ’t Schip in de rust van het duel niet tevreden over het optreden van zijn ploeg. Volgens aanvoerder Steven Bergwijn was hij namelijk flink boos.

In een gesprek met ESPN zegt hij er het volgende over: “In de eerste helft kregen we er nog van langs van de trainer. We zaten er niet kort genoeg op in de omschakeling, waardoor Vitesse mogelijkheden kreeg. In de tweede helft waren we daar goed en scherp op. Dankzij de snelle 3-0 konden we eroverheen”, klonk het.

Ook maakte Ajax eindelijk weer eens een treffer uit een corner via Chuba Akpom, zo zag ook Bergwijn. “We oefenen er altijd wel op, een dag voor de wedstrijd met Saïd Bakkati. Dan nemen we de varianten door. We zijn nog niet altijd succesvol geweest, maar gelukkig vandaag wel. Ik denk dat het begint bij onszelf. We moeten de ballen met meer intensiteit aanvallen”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.