AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marten de Roon zou prima in dit Ajax passen’

Ajax lijkt deze winter flink te gaan uitpakken op de transfermarkt. Één van de posities waar naar versterking wordt gezocht is de nummer zes positie. In de Pak Schaal Podcast komt Arco Gnocchi met een drietal opvallende namen op de proppen.

“Nu gaan heel veel mensen heel boos hun video of oortjes uitzetten, maar ik zou qua ervaring en positie De Roon heel graag willen zien”, begint hij. “Het is wel een andere afslag die je neemt, maar had je maar een nummer 6 als De Roon gehad…”

Ook Tyrell Malacia wordt genoemd als mogelijke aanwinst. “Mocht onze grote vriend Ten Hag het niet redden bij United en er komt een nieuwe trainer, dan zou ik toch eens een balletje opgooien bij Malacia. Dat zou ik toch even doen”, aldus Gnocchi, die ook nog graag een centrum verdediger ziet komen. “Als Sutalo blijft schutteren, dan toch maar Stefan de Vrij eens lief aankijken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.