AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Hard gelach om Ajax-aankopen: ‘Kunnen er geen kloten van’

Analist Rene van der Gijp heeft gisteren met verbazing gekeken naar de fans van Ajax. De Amsterdammers wisten gisteren na een reeks van nederlagen met 2-0 te winnen van FC Volendam.

“Ze waren blij, hè”, zegt Van der Gijp met een lach bij Vandaag Inside. “En het publiek dat roept: ‘Kampioenen, kampioenen’. Een beetje voorbarig. Dat je zo blij bent… Normaal krijg je een hels fluitconcert als je met 2-0 wint van FC Volendam…”

Johan Derksen wil Ar’Jany Martha uitlichten, die debuteerde voor Ajax. “Die deed het uitstekend als linksback. Ze hebben voor miljoenen linksbacks gekocht die er geen kloten van kunnen. Hij deed het hartstikke goed”, aldus Derksen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.