AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Als je voor die Ajax-speler veertig miljoen krijgt’

Alex Kroes, de aanstaande algemeen directeur van Ajax is van plan om heel wat te veranderen binnen de organisatie van de Amsterdammers. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Hij zou bijvoorbeeld het personeel bij Ajax met 10 procent willen terugdringen. Daaronder zou ook de selectie vallen, die dus ook zou moeten krimpen. Afgelopen zomer stonden er 449 mensen onder contract bij Ajax. Onder bewind van Kroes moet daarvan dus om en nabij 45 man vertrekken. Het is nog niet bekend waar de directeur wil gaan snijden.

Ook hoopt Ajax spelers te kunnen verkopen aan bijvoorbeeld het Midden-Oosten, met Bergwijn als voorbeeld. “Het belangrijke is dat Kroes een aantal spelers gaat lozen, want er loopt zoveel rommel daar. Bijvoorbeeld die Bergwijn, die stond in de zomer al in de belangstelling van Saudische clubs. Dus als je daar veertig miljoen voor krijgt…”, zegt Valentijn Driessen bij Vandaag Inside

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.