AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik vind dat wij een beter team vormen dan Ajax’

Daan Rots is tevreden over zijn clubFC Twente. De aanvaller denkt dan ook dat ‘De Tukkers’ dit seizoen weleens hoge ogen kunnen gaan gooien.

“Wij doen het beter tegen ploegen die zelf ook wat meer willen voetballen. Met tegenstanders die vooral verdedigen en niet eens moeite doen om op te bouwen, zoals Vitesse en Heerenveen, hebben we nog moeite. Maar ik heb een goed gevoel over hoe we nu bezig zijn”, zo vertelt Rots aan Voetbal International.

Waar het toe moet leiden? “Feyenoord en PSV vind ik echt heel goede teams, zij zullen normaal gesproken op de eerste twee plaatsen eindigen. Ik denk dat wij met AZ moeten uitvechten wie derde en vierde wordt. Ajax kan natuurlijk altijd met een wederopstanding komen. Maar zij hebben al een behoorlijke achterstand. En ik vind dat wij een beter team vormen dan Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.