AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Valentijn Driessen: ‘Sta open voor plek in de rvc van Ajax’

Sportjournalist Valentijn Driessen zou best willen plaatsnemen in de Raad van Commissarissen bij Ajax. Michael van Praag, de huidige voorzitter zou graag zien dat Driessen is een keer zijn verantwoordelijkheid neemt. De journalist zou het best zien zitten om samen met Van Praag in te stappen. Dit liet hij weten op NH Radio.

Van Praag was daarin uiterst kritisch op de journalist en sprak de hoop uit dat hij een keer verantwoordelijkheid zou nemen, door bijvoorbeeld een keer een club te leiden. “Mensen willen niet dat ik een club leid”, begint Driessen met een knipoog op de suggestie van Van Praag.

“Maar ik wil best met jou in de Raad van Commissarissen van Ajax”, vervolgt de journalist. “Een persexpert? Ik denk zelfs expert op meerdere gebieden. Met Mislintat had ik al heel snel door dat het niets zou worden bij Ajax. Er lopen heel veel mensen met verstand rond bij Ajax, maar die hebben dat allemaal niet doorgehad. Wij hebben al heel snel gezien dat dit een foute keuze was voor Ajax.”

Van Praag hoorde het geheel aan en reageerde op heel eigen wijze: “Ik heb het opgeschreven, hoor. Valentijn in de RvC”, glimlachte de aanstaand voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ajax in de uitzending. Driessen vraagt zich af of hij dan ook betaald krijgt, net als Van Praag mogelijk gaat krijgen. “Maar ik ben nog niet genomineerd. We gaan het zien”, wilde Van Praag daar nog geen antwoord op geven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.