AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij is voor Ajax geen oplossing voor de lange termijn’

Ajax moet opzoek naar een nieuwe technische directeur nu Sven Mislinat er al na vier maanden een puinbak van heeft gemaakt. Er doen verschillende namen de rondte, maar de opties voor de Amsterdammers lijken niet in overvloed te zijn.

“Gerard Nijkamp die goed presteert bij Sparta? Het lijkt onwaarschijnlijk dat Ajax na Maurice Steijn opnieuw een belangrijke functie gaat invullen met iemand vanaf Het Kasteel. Blijft over: Jan Streuer”, weet Voetbal International.

Hij presteerde geweldig in Enschede. “Samen met Ron Jans is het Streuer gelukt om FC Twente terug naar de subtop te brengen. Eerder presteerde hij als beleidsmaker bij Vitesse en Shakhtar Donetsk. Momenteel werkt Streuer bij Twente zijn opvolger Arnold Bruggink in.”

Hij zit nog even vast aan de Tukkers. “Hij heeft de belofte gedaan om dat ook in de januari-transferperiode te doen. De 72-jarige Streuer is voor Ajax geen oplossing voor de lange termijn, maar beschikt wél over de kennis en expertise om de club door één of twee transferwindows te leiden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.