AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Louis van Gaal nieuwe tijdelijke directeur van Ajax’

Analist Johan Derksen is in het programma ‘Vandaag Inside’ ingegaan op de ongekende puinbak bij Ajax. Hij vindt dat de Amsterdammers er al jaren een potje van maken en draagt Louis van Gaal aan als tijdelijke technisch directeur.

Na het vertrek van Marc Overmars ging er veel mis bij Ajax. De club had een jaarlang geen technisch directeur en beschikte ook niet over een voetbalman in de Raad van Commissarissen. In het voorjaar kwam Sven Mislintat binnen als vervanger van Overmars, maar gezien de teleurstellende prestaties slaagde hij er niet in om een sterk team te bouwen.

Momenteel vindt er een onderzoek naar de directeur voetbalzaken plaats vanwege mogelijke belangenverstrengeling. Mocht Mislintat moeten vertrekken, dan hoopt Derksen voor Ajax dat het een vervanger weet te strikken die de zaak op de rit krijgt. “Ik vind het helemaal geen gek idee om alle technische zaken over te geven aan Van Gaal. Als crisismanager”, stelt Derksen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.