AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-aanwinst is zó klinisch, dat is onwaarschijnlijk’

Georges Mikautadze maakte onlangs de overstap van FC Metz naar Ajax. De Georgische aanvaller is nog totaal onbekend in Nederland maar in Belgie zijn ze hem nog niet vergeten.

Jeroen Roppe, commentator bij het Belgische Eleven Sports is zeer positief. “Hij is een echte killer. Een doelpuntenmachine. Hij is superefficiënt. De minste of geringste kans maakt hij af”, vertelt hij aan Ajax Showtime. “Het enige dat je hem misschien kunt verwijten, is dat hij wat te zelfzuchtig is. Maar als je zijn doelpuntenproductie ziet, kan je dat hem moeilijk kwalijk nemen.”

Ook collega Dave Peters herinnert de Georgiër nog goed. “In een heel moeilijk seizoen bij Seraing was Mikautadze zó klinisch, dat is onwaarschijnlijk”, aldus Peters. “Dat is echt een ras-, ras-, rasafwerker. Hij leeft voor doelpunten. Hij is dus wel echt iemand die afwerkt en niet zozeer iemand die de doelpunten aangeeft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.